A PlasticBau

2014-ben a megváltozott gazdasági- és piaci helyzet következtében az ARTHY-Therm Kft., mint gyártó és szálítmányozó cég működését befejezte. Az ARTHY termékcsalád viszont nem tűnt el a nyílsázrók piacáról csupán egy új név került be az egyenletbe, a PlasticBau S.R.L., mely töretlenül folytatja az ARTHY-Therm által kitaposott utat, s a jól ismert termékeket továbbra is eljuttatja Magyarországon minden megrendelőnek. A PlasticBau mind filozófijában, mind minőségében az ARTHY-Therm által megkezdett úton halad tovább, remélve vásárlóink megelégedését.

 

Az ARTHY-Therm

2006-ban alapított, debreceni székhelyű ARTHY-Therm Kft. nem csupán egy terméket, hanem csendes, biztonságos otthont, zajmentes munkakörnyezetet és meleg téli éjszakákat kínál. Az indulás után egy évvel nyílt meg az első regionális központunk a fővárosban, amely után újabb két évvel a Nyugat-Dunántúli piacon is megjelentünk. 2010-re pedig az ország határait is átléptük, s az ARTHY-Therm Kft. keleti szomszédaink számára is elérhetővé vált. Az eltelt évek alatt az egyszemélyes magánvállalkozás így nőtt egy piacvezető céggé, mely mind Magyarországon, mind Romániában első osztályú, saját gyártású ajtókkal és ablakokkal vált az építőiparban meghatározó piaci szereplővé.
Tevékenységünk nem csupán a műanyag nyílászárók gyártásában, forgalmazásában és beszerelésében merül ki, hanem az iparághoz szorosan kapcsolódó más egyéb szolgáltatások kiépítésében is szerepet vállalunk. Profilunkban megtalálható a redőnyök, szúnyoghálók és más árnyékolástechnikai termékek gyártása és szerelése is.
Gyártási technológiánk teljesen megfelel a modern kor követelményeinek. Gépparkunk gerincét 4 db négyfejes hegesztő, 4 db automata szabászgép és 2 db CNC tisztító adja. A folyamat teljes mértékben elektronikus és műszakonként 250 db-os gyártási kapacitással bír. 
Műanyag nyílászáróinkhoz használt alapanyagainkat az európai piacvezető cégek szolgáltatják. Beszállítóink a német tulajdonú multinacionális VBH Kft. és a ROTO Kft., hazai üveg beszállítóink a CE GLASS zRT. és a Hőszig Kft., profil beszállítónk a lengyel DECCO, melynek európai terjeszkedéséhez nagymértékben hozzájárul az ARTHY-Therm Kft. 7 éves múltja és piaci növekedése. Az évek alatt a DECCO legnagyobb vevői közé nőttük ki magunkat.

 

Refrenciák

Utunkról referenciáink tanúskodnak, melyek között egyaránt megtalálhatóak magán és közületi ügyfelek is. Sok más beruházás között részesei voltunk a debreceni Tigáz épület és a sarkadkeresztúri iskola felújításának, részt vettünk a nyíradonyi Polgármesteri Hivatal, valamint bodaszőlői óvoda építésében.
Számos panelprogram és lakossági megbízás –az ország egész területén – keretei között cseréltük épületek nyílászáróit, de teljesen új építésű társasházak kivitelezésénél is jelen voltunk.
Termékeink természetesen minden érvényes magyar építésügyi előírásnak megfelelnek, melyről a TOLO intézet által kiadott bizonyítvány, valamint az alkalmassági vizsgálati jegyzőkönyv tanúskodik.

 

Filozófiája

Filozófiánk viszont nem elégszik meg csupán a minőséggel és a referenciákkal, jó hírnevünkhöz ezeken túl a vevőorientált értékesítés is hozzájárul, melyek egységesen teszik vonzóvá cégünk arculatát. Ezek alapján merjük kijelenteni, hogy többéves tapasztalatunkkal Megrendelőinkért dolgozunk, hogy projektjeikhez a legmegfelelőbb termékeket és szolgáltatásokat biztosítsuk.
Céljaink között a jelenlegi piaci pozíciónk megtartása mellett annak növelése is szerepel. Ehhez elengedhetetlen, hogy technikailag lépést tartsunk a piaci lehetőségekkel és a megrendelők igényeivel, melynek mind a munkánk minőségében, munkatársaink képzettségében, vállalatunk fejlesztésében, mind a vevők elégedettségében is meg kell mutatkoznia. Ezért törekszünk termékeink, szakmai tapasztalatokon alapuló ismereteink, szervezeti- és működési rendszerünk folyamatos fejlesztésére.

 

Magyar Termék Nagydíj

2013-ban az ARTHY Termékcsalád két tagja (az ARTHY SoftLine és az ARTHY Prémium) vett részt a magyar termékek egyik legrangosabb megméretetésében, a Magyar Termék Nagydíjon. A pályázaton, mindkét termék elnyerte a díjat, mely megerősítette a céget abban a hitében, hogy jó úton járnak a minőségi magyar termékek piacán.

A 2013-as Magyar Termék Nagydíj nem fordulópont, csupán egy megerősítés a cég életében, mely továbbra is Önöket képviseli az ablakgyártásban!

Mondja el véleményét rólunk!

Videók:

Nézze meg videóinkat te-lephelyünkről és nyílászáró-inkról! A rövidfilmek ide kattintva megtekinthetőek!

Cégismertető:

Az ARTHY-Therm cégismertető katalógusának borítója.Kattintson a képre!

Minőségirányítás:

Certa Nova tanúsítvány

Certa Nova minőségirányí- tási rendszer! Kattintson a nagyobb felbontásért!