Munkatársaink

A PlasticBau alapvető filozófiája az emberközpontúság. Minden esetben igyekszünk megrendelőinket tudásunk legjava alapján kiszolgálni. E cél megvalósításban azon dolgozóink vannak segítségünkre, akik mind egytől egyik kimagasló képességgel rendelkeznek saját szakterületükön. A cég minden dolgozója nap mint nap azon fáradozik, hogy az Ön nyílászárója időben és kifogástalan minőségben jusson el a Tisztelt Megrendelőhöz!
Engedje, meg hogy bemutassuk kollégáinkat, akik megtisztelő megrendelése, érdeklődése esetén segítségére lesznek:

 

Turi Gergő (tulajdonos, ügyvezető)

Portré: Turi Gergő2005 óta foglalkozik műanyag nyílászárók értékesítésével és beszerelésével. A megalakulás óta eltelt idő alatt az egyszemélyes magánválalkozása, az ország egyik legnagyobb nyílászáró forgalmazójává lépett elő. Büszkeséggel tölti el, hogy sikerült pár év alatt letenni névjegyét az építőiparban, mind a lakossági, mind a beruházási szegmensben.

A cége megalakulása óta arra törekszik, hogy partnereik igényeit maximálisan kiszolgálja és munkái eredményeként az Ön lakása, irodája megszépüljön és hőszigetelése pedig tökéletessé váljon. Természetesen a mai felgyorsult gazdaságban nehéz minden elvárásnak megfelelni, de nem lehetetlen feladat. Emberközpontú cégként a partnerek a legfontosabbak, így munkatársak irodái mindig nyitva állnak a meglévő és leendő ügyfelek előtt, akár csak egy tanács kedvéért, akár egy komoly kivitelezés megtervezésért és megvalósításáért.


Csukás Zotlán (viszonteladói üzletág vezető)

Portré: Csukás ZoltánHosszú évek óta – kis kitérővel – foglalkozik kereskedelemmel, ám a PlasticBau előtt nem az építőiparban tevékenykedett. 2011-ben viszont Turi Gergő hívásának eleget téve megkezdte munkáját a műanyag nyílászárók által határolt piacon.

A viszonteladói üzletágban – eddigi munkája során egyértelműen körvonalazódott – a legfontosabb a partnerekkel való kapcsolattartás, mely magas fokú hozzáértést és elhivatottságot követel meg. Ez nem csupán abban az elvben merül ki, mely szerint a partnerek igényei és azok kiszolgálása a legfontosabb, hanem az azok egyeztetése a lehetőségekkel.

 

 

 

 

Szávó István (Termelési vezető)

Portré: Szávó IstvánMondhatni az anyatejjel együtt szívta magába a műanyag nyílászárók világát, hiszen édesapja is a szakmában dolgozott, saját gyártó céggel. Nem is volt kérdés, hogy milyen területen fog elhelyezkedni, így 2005 óta az építőipar ezen szegmensében dolgozik, ahol a gyártási folyamat minden lépcsőfokát bejárta.

A PlasticBau-hoz 2011-ben csatlakozott. Termelési vezetőként fontosnak tartja, hogy a gyártási folyamat minden részét kifogástalanul, igazi hozzáértéssel végezzék az üzemben, hiszen csak így kerülhetnek ki a kezeik közül minőségi műanyag nyílászárók, melyeket nyugodt szívvel ajánl a cég mostani és leendő ügyfeleinek.

 

 

 

 

 

Portré: Nagyné Lázár Zsuzsa

Portré: Móricz Mariann