Partnerek

A PlasticBAumunkáját a következő vállalkozások segítik:

DECCO Hungary:

A DECCO logojaA Decco cég 2005 óta működik, s az egyik leggyorsabban növekvő vállalat a PVC profilok piacán Lengyelországban. A cég családi cégként alapult, s fő tőkéje a piac valamint a piaci trendek ismerete. A kezdetektől fogva dinamikusan fejleszti és finomítja a termékeit, üzleti tevékenységét kiterjeszti új piacokra, növeli a termelési és tárolási lehetőségeit valamint biztosítja dolgozói állandó képzését. És mindezt annak érdekében, hogy biztosítani tudja Ügyfelei elégedettségét.

Bővebb információk a partnerünk honlapján!

 

Roplasto Kft.:

A Roplasto logojaA ROPLASTO alapítása 1955-re datálódik, amikor speciális építőipari termékek gyártására szolgáló üzemként jött létre. Bárki számára példamutató növekedést mondva magáénak vált képessé a teljes ablakszegmens kiszol- gálására épp úgy Németországban, mint egész Európában.

A mai napra az ablakgyártásra specializálódott gyártók dinamikus partnereként a Roplasto egy minden igényt kielégítő termékskálát mondhat magáénak a modern ablakgyártás terén.

A Roplasto nemzetközileg is kiváló hírnévnek örvendve, folyamatos kutatás-fejlesztési be- ruházásokkal, folyamat- és rendszerszervezési törekvésekkel igyekszik megtalálni a párhozamos kapcsolatot a hosszútávú gyártási perspektíva és a vásárlói szükségletek között. Emellett a termékskálánk minden profilja a Bergisch Gladbach-i gyárunkban készül - 100%-ban Made in Germany!

Bővebb információk a partnerünk honlapján!

 

VBH Budapest Kft.:

A VBH logojaA VBH, mint a szakma legnagyobb kereskedelmi vállalkozása gyakorlatilag az egész világon folytatja tevékenységét. A világ legerősebb márkáit gyártó cégek bízzák ránk termékeiket – ipari és kisüzemek fordulnak hozzánk alapanyag és szakmai támogatásunk iránti igényükkel.

Ezáltal partnereink számíthatnak a VBH „többletteljesítmény csomagjára":

Egyszerűen minden, amire a gyártáshoz, és az ablakok és ajtók beépítéséhez szükség lehet, megtalálható nálunk.
Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a „minden” szó egyszerre jelentsen magas minőségi igényt és folyamatos rendelkezésre állást.
Minden egyszerűen, a kapcsolatfelvételtől kezdve a mindennapi együttműködésig, a személyes megbeszélésektől kezdve a modern kommunikációs eszközök használatáig. A VBH munkatársai egyszerűen és gyorsan, barátságosan és korrekten dolgoznak.
Sokoldalú kommunikációnkat az Önök igényei, valamint a legnagyobb hatékonyság és a biztonságos folyamatok szempontjai szerint alakítottuk ki.
A VBH szolgáltatásjegyei és sokoldalú kiszolgálási eszközei mértékadóak a szakmában és az Önök életét is megkönnyítik, hogy Önök a fontos dolgokra koncentrálhassanak… A megrendelőikre.

Bőveb információk a parnerünk honlapján!

 

Hőszig Kft.:

A Hőszig logojaCégünk 1990-ben alakult Szigetváron, majd szigetelőüveg gyártása és építőipari kivitelezés területén tette meg első lépéseit. Indulása óta folyamatosan fejlődve mára 300 feletti létszámú dolgozói állomány számára biztosít megélhetést, 6 hektáros területen elhelyezkedő, legkorszerűbb technológiával felszerelt üzemcsarnokokban.

Több lábra támaszkodó cégünk az évek során a piac igényei szerint folyamatosan bővítette általa előállított termékek körét. Az üveges divízió palettáján a szigetelőüveg gyártásán kívül, Solaris üvegtéglák kereskedelme szerepel. A referenciák mindenki számára ismerősen csengenek: Budapesti távolsági buszpályaudvar, Ferihegyi repülőtér, Cella Septicora, Mammut, WestEnd, Árkád Pécs kereskedelmi központok.

Bőveb információk a parnerünk honlapján!

 

CE GLASS zRT.:

A CE GLASS logojaA CE Glass Industries, mint a Szilánk hagyományainak örököse az elmúlt mintegy huszonöt évben Közép-Kelet-Európa meghatározó üveg nagykereskedelmi,- feldolgozó és gépipari vállalatcsoportjává nőtte ki magát. Sikeres és innovatív piaci szereplésünknek köszönhetően termékeink mára a világ öt kontinensén, több mint 30 országban segítik vevőink életét és munkáját.

Bőveb információk a parnerünk honlapján!

 

ROTO Kft.:

A Roto logojaA Roto Elzett Vasalatkereskedelmi Kft. a világ piacvezető bukó-nyíló vasalatgyártójának, a német Roto Frank AG (Leinfelden-Echterdingen) magyarországi leányvállalata.

Vevőcentrikus, korszerű szakmai és logisztikai hátteret biztosít Délkelet-Európa ajtó és ablakgyártóinak. Innen elégítjük ki Magyarország, Szlovákia, Csehország, Románia, Moldávia, Bulgária, Törökország és a Jugoszláv utódálamok belli vevőink ajtó- és ablakvasalatok iránti igényeit.

Szakmai tudásunkat az 1901-ben alapított Vasárugyár Rt. Sopron-Graz tradíciója alapozta meg, melyre a mai napig büszkék vagyunk. Korszerű lövői termelő gyárunk segít a kor kívánalmainak megfelelő, vevőorientált vasalatok fejlesztésének és gyártásának ismereteit elsajátítani.
Délkelet-Európában széleskörű nagykereskedői hálózattal rendelkezünk, melyhez számos kisebb kereskedő és ablak-, illetve ajtógyártó kapcsolódik.

Partnereink szakmai fejlődését és segítését alkalmazás technikai csoportunk valamint területi képviselőink is támogatják.

Bőveb információk a parnerünk honlapján!

 

Antal és Antal Kft.:

Az Antal és Antal logojaAz Antal és Antal Kft. 1991-ben alakult kis létszámú vállalkozásként árnyékolástechnikai késztermékek és azok alkatrészeinek kereskedelmével. Mára már két telephelyen több mint 80 dolgozót foglalkoztatunk - szélesítve vállalkozásunkat: árnyékolástechnikai berendezések, ezek alkatrészeinek gyártásával, illetve forgalmazásával.
18 éves tapasztalat birtokában készítjük árnyékolóinkat.

Alapanyagainkat és termékeink fő szerkezeti elemeit a világ és Európa élvonalába tartozó gyártoktól vásároljuk. Cégünk fo profilja közé tartozik kültéri és beltéri redőnyök, melyek műanyag és alumínium kivitelben, hagyományos és motoros működtetéssel gyártunk és forgalmazunk.

Emellett árnyékolók széles választékával rendelkezünk, mint reluxák, roletták, szalagfüggönyök, napellenzők, műanyag és alu rovarhálók, harmónikaajtók, melyek alkatrészeivel is állunk rendelkezésre.

Ezenkívül ablakgyártó cégeknek kínálunk széles méretválasztékban takaróprofilokat, üvegezőékeket, párkányfogadó profilokat valamint külső és belső párkányokat.

Cégünk 2007 óta ISO 9001 minősítő rendszer alapján dolgozik.

Bővebb információ a parnerünk honlapján!


Beridoor Kft.:

A Beridoor logojaAlumínium nyílászáró beszállító partnerünk. 
Bővebb információ a parnerünk honlapján!

 

Horváth Autókölcsönző:

A Hortváth Autókölcsönző logojaTehergépkocsi flottánk üzemeltetője.