Közületek

 

Fotómontázs: Közületi referenciák.A galériáért kattintson a fotóra!

Az ország számos városában részt vettünk közületek műanyag nyílászáróinak felújításában, cseréjében. Többek között olyan munkákat végeztünk el, mint a Miskolci Egyetem nyílászáróinak cseréje, a debreceni Tigáz épület korszerűsítése, a budapesti Rózsafa irodaház felújítása, vagy a szintén budapesti Koós Károly kollégium rekunstrukciója.

A részletes listáért nézze meg a galériánkat!Panel program

 

Fotomontázs: Panel program referenciákA galériáért kattintson a fotóra!

 

Panel programok keretiei között az ország számos településén cseréltük lakóházak műanyag nyílászáróit. Munkánk nem csupán esztétikailag újított meg az épületeket, hanem kíváló hőszigetelő tulajdonságukkal jelentős költségcsökkentést is eredményeztek.

Eddigi munkánkink eredményéről nézze meg galériánkat!

 

Társas házak

 

Fotómontázs: Társas házak referenciákA galériáért kattintson a fotóra!

 

Új építésű és megújuló társas házak munkálatinál is több esetben jelen voltunk. A műanag nyílászárók cseréjét a gyártástól az átadásig mi végeztük a környezethez és ügyfeleink igényeihez igazodva.

Nézze meg galériánkat, és győződjön meg róla, hogy érdemes minket választani!

 

Családi házak

 

Fotómontázs: Családi házak referenciákA galériáért kattintson a fotóra!

Cégünk műanyag nyílászárói megtalálhatóak az ország szinte minden településén. Számos új építésű és felújított háznál segítettünk megteremteni a lakók számára az "otthon melegét". Egyedi igényekhez igazodva a gyártástól a beszerelésig minden feladatot ellátunk, hiszen önt képviseljük az ablakgyártásban.

További információkért nézze meg a galériánkat!

Referenciák

A referencia listát tartalmazó kiadvány borítója.Kattintson a képre!