Az ARTHY Termékcsalád

Az alábbiakban profiljainkról találhat ismertetőt, melyek műanyag nyílászáróink alapanyagául szolgálnak. A kész nyílászárókról bővebb információt aa 'Nyílászárók' menüpont alatt talál!

 

Az ARTHY SoftLine szórólap borítója.Az ARTHY SoftLine egy 70 mm-es beépítési mélységű 6 kamrás profil, amelynél a tok és a szárnyszerkezet egységesen 70 mm-es és 6 kamrás. A profil falvastagsága 2,8 mm. Merevítő vasat tekintve a tokban 1,5 mm-es „U” profil, míg a szárnyban egyedülálló módon szintén ”U” profil kerül, mely 1,5 mm-es. A zárszerkezetet a korábban jól megszokott és bevált ROTO NT. vasalatrendszer biztosítja A terméket alapkivitelben u=1,0 üveggel kínáljuk, de természetesen kérhető hozzá 3 rétegű vagy egyéb biztonsági üveg is. Maximális üvegezhetőség 36 mm.

További információért kattintson a képre!

 

Az ARTHY Prémium szórólap borítója.Az ARTHY Prémium termékcsalád az, amely partnereink kezébe hatalmas fegyvert ad a prémium kategóriás piacon. A termék középtömítéses 90 mm-es tokkal 101 mm-es design szárnnyal van ellátva. Mind a tok, mind a szárny 8 kamrás kivitelű. A merevítő vas megegyezik a SoftLine rendszermerevítő vasával. A profil falvastagsága 3 mm. A rendszert alaphelyzetben kétrétegű üveggel kínáljuk, de javasoljuk bele a 3 rétegű üvegezést, mely akár 44 mm-ig üvegezhető. A profil hőáteresztő tényezője 0,7 W/m2K, amely a passzív ház technológiának is megfelelő. A rendszert szintén a ROTO NT vasalatrendszerrel szereljük. Az objektív adatok birtokában kijelenthetjük, hogy a termék önmagában is meggyőző a prémium kategóriás termékek piacán, melynek további előnyét kedvező árfekvése biztosítja

További információért kattintson a képre!

 

Az ARTHY Standard szórólap borítója.Az ARTHY Standard egy 80 mm-es beépítési mélységű 6 hőszigetelő kamrás profil, amelynél a tok és a szárnyszerkezet egységesen 80 mm-es és 6 kamrás. A tok és a szárny teljes mértékben német gyártmányú profil. A profil falvastagsága 3 mm. Merevítő vasat tekintve, a tokba 2 mm-es „U” profil, míg a szárnyba egyedülálló módon 2 mm-es „U” profil kerül. A zárszerkezet a korábban jól megszokott és bevált ROTO NT vasalatrendszerrel. A terméket alapkivitelben Arthy ug:1.0-s üveggel kínáljuk, de természetesen kérhető hozzá 3 rétegű vagy egyéb biztonsági üveg is. Maximális üvegezhetőség 40 mm.

További információért kattintson a képre!


Az ARTHY Termékcsalád ismrtető füzetének borítója.Az ARTHY Standard rendszerekhez a profilt a ROPLASTO-tól szerezzük be, mely bő fél évszázados múltjával az egyik legnagyobb profilgyártó német cég, mely nem ok nélkül szerzett nevet magának Európa szerte.

Az ARTHY SoftLine és ARTHY Prémium rendszerekhez a profilt a DECCO cégtől vesszük, amely Lengyelország legdinamikusabban fejlődő profilgyártója. A technológia alapját és a gyártási szürke állományt osztrák rendszerek és munkavállalók adják. Nagy dilemmát jelentett számunkra, hogy szabad e behozni a hazai piacra egy lengyel terméket, úgy hogy mindannyian tudjuk a „lengyel ablak” márkanév hogyan cseng Magyarországon. Azonban azok után, hogy megismertük a profilt gyártási és üzemi körülmények között is, úgy gondoljuk, hogy méltán veszi föl a versenyt a legnagyobb német profilokkal is. Így minden ellenérzés és kompromisszumok nélkül nyugodt szívvel tudjuk partnereinknek ajánlani.

További információkért kattintson a képre!

 

A gyár és ami mögötte van

Az alábbiakban bepillantást kaphatnak az ARTHY Termékcsalád gyártási folyamatába és a telephelyünk működésébe:

Műanyag nyílászáróink gyártási folyamatának első lépése, a profilok (ARTHY SoftLine, ARTHY Prémium, ARTHY Standard) méretre szabása, melybe ezek után merevítővasak kerülnek. A nyílászárók összehegesztése ezek után történik egy négy fejes CNC vezérelte géppel, azaz a szerkezetet egyetlen munkafolyamattal állítjuk össze.

A hegesztés után a keret tisztítása következik, majd a működtető vasalat elhelyezése. Az üvegek behelyezése a legutolsó fázis, A szárnyakba helyezett üvegeket a helyükre illesztik, majd ékeléssel a tovább pozicionálják, végül az üvegszorító lécekkel rögzítik.

A munkafolyamatokat bemutató képsort a képre kattintva tekintheti meg, alatta pedig egy vidót talál a telephelyről!

Pillanatkép a műanyag nyílászáró gyártásról.
A képsorért kattintson a fotóra!

 

Így készül egy nyílászáró (még több videót erre talál):

Színminták

A színmintákat tartalmazó katalógushoz kattintson a képre!

A színminta katalógus borítója.

Díszpanelek:

A díszpanel katalógusok letöltéséhez kattintson a képekre!

Díszpanel katalógus

Metszeti rajzok:

Az ARTHY Standard és az ARTHY Prémium metszeti rajzait itt tekintheti meg!

Tanúsítványok:

A TOLO intézet logoja

A Roplasto tanúsítvány letöltéséért kattintson a képre!

A TOLO intézet logoja

A DECCO tanúsítvány letöltéséért kattintson a képre!

Teljesítmény nyilatkozatok:

ARTHY SoftLine

ARTHY Prémium

Használati útmutató:

Használati útmutató PVC

Garancia jegyek:

ARTHY SoftLine

ARTHY Prémium

ARTHY Standard